New York hotell

Hotell

Klicka dig in under hotell här till vänster för att få förslag på bra hotell i Uptown, Midtown och Downtown. Här har vi listat de mest populära hotellen i varje område. Detta kommer kanske att kunna hjälpa dig när du väljer mellan alla hotell i New York.

När man vill boka hotell i New York är det väldigt viktigt att man får reda på var det är lämpligast att boka sitt rum. Manhattan är det allra bästa området för boende under vistelsen i denna stora stad. Det är dock mycket viktigt att man bor i ett vackert och säkert område. Här får du hjälp att hitta ett bra hotell.

Det finns väldigt många hotell i New York och det gäller att välja ett boende som passar bäst för vilka avsikter man har för besöket. Det handlar många gånger om vad man vill hinna med att se. Läget är ofta avgörande för var man vill bo de dagar man är i New York.

Det allra mest centrala boendet i New York finner man om man hittar ett bra hotell i Midtown på Manhattan. Här bor man mitt ibland de största sevärdheterna. När man besöker New York under en kort tid kommer man att hinna med att se mycket sevärt om man vandrar fram efter the Fifth Avenue i Midtown. I Midtown hittar man bland annat Times Square.

Norr om the 59th Street ligger Uptown. Här kan man välja mellan att bo väster eller öster om Central Park. I Uptown hittar man också Harlem. Det finns många vackra hotell också i Uptown och i detta område hittar man sevärdheter såsom Cathedral of St. John the Divine och Metropolitan Museum of Art.

Downtown kallas det område söder om the 34th Street. Här hittar man områden som Soho och China Town. Allra längst ut på Manhattans södra spets ligger båtarna man kan följa med ut till Frihetsgudinnan på Liberty Island.